Wou dat ik onzin praat

Analfabeter

Een bedankje voor onze staat.
Dank u voor het feit dat ik morgen op straat staat.
Omdat ons betastingsgeld rechtstreeks naar onze ondergang gaat.
Noem geen religie,afkomst,of gender,dit ervaart u als de waarheid,voor de staat een stoorzender.
Kort verhaal lang,langer,langst,eindeloos kan ik doorgaan,over mijn haat tegen de staat,en verlies altijd, omdat mijn leven in uw eigendom overgaat.
Daarvoor wou ik u bedanken.
Voor mensen zoals u schiep onze lieve heer ongeneeslijke ziektes,zoals bijvoorbeeld kanker !

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wou dat ik onzin praat’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.