Ongevraagde hulpvaardigheid...

Dakoyria


Of het aan het heerlijke weer ligt?
Ik weet het echt niet Zomaar een
aardige jonge man die mij te hulp wil
schieten dan...

Menig keer heb ik het door mijn
beperking met zo naar brengparkje hevig
aan de stok... Dit keer dan ook en ik bén
al zo doodop

Nóg eens drie ronden te gaan Plasticbakken
vol, karton en papier, glas en natuurlijk mijlen
ver uit elkaar vandaan Ik doe kortstondig mijn
beklag De aardige man voelt erg met me mee

Het ligt namelijk toch op zijn route en ik wel zo
blij natuurlijk
Die belachelijke plaatsing van diverse breng-
parkjes ook... Ouderen? Men heeft géén idee!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ongevraagde hulpvaardigheid...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.