Oplossen

Trijan

Wat verbindt een mens tot een ander mens,
gevoel is een constante waarde, verstand valt niet altijd in goede aarde,
samen zijn is een hartenwens.

Houden van was iets privé,
het gelijk was iets om te strijden, ongelijk moest je vermijden,
alleen intimi kregen het volledige plaatje mee.

Jullie trots uiten kende wat hiaten,
naar anderen toe in geuren en kleuren, de persoon zelf moest het betreuren,
toch weten wij hoe trots jullie waren door met elkaar te praten.

De rivier begeleidt jullie naar een volgende bestemming,
jullie reis zal de rivier bewegen, verstrengeld houdt niets jullie tegen,
om op te lossen in een plek zonder remming.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Oplossen’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.