Verlies van een hondenvriendje

Soul Treasures

Lieve vriendje goede reis
Naar een hondenparadijs
Als een puppy in een nieuwe mand
Bij een nieuwe familie aanbeland
Je vorige maatje gaat je missen
maar gunt je een nieuwe mooie start
Al blijf je voor altijd in haar hart.
Je mag nu anderen gaan verblijden
Als een gezonde pup zijn voor jouw er weer betere tijden.
Voor jou kon je maatje je laten gaan
Met liefde maar ook met een traan
Geniet van je nieuwe puppy leven
En dat je maar veel plezier mag geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul Treasures (Actief sinds: 21-11-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verlies van een hondenvriendje’ van Soul Treasures zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.