Verdragen

Trijan


Wij verdragen elkaar
steeds minder, divergeren is een gevaar
voor een toekomst die zieltoogt omdat wij verstikken in elkaar.

Verdragen zijn overeenkomsten die staten aan elkaar binden
door afspraken weten zij elkaar doorlopend te vinden
een synergie voor eensgezinden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Verdragen’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.