Gaat de energiebezuiniging goed?

Dakoyria

Mijn vreugde kon aanvankelijk niet op:
aanzienlijk minder energie verbruikt dan
vorig jaar rond deze tijd, helemaal top!

Toch vermoedde ik een addertje onder
het gras: mijn plezier dat heel snel al
getemperd was...

Wordt deze herfsttijd niet door een
ongewone zachtheid getypeerd?
Ik reken het nog eens na en merk dan

dat ik alles bijeen genomen ongeveer
hetzelfde verbruikt heb en oplettend als
ik ben betreffende het termijnbedrag...

Dat is toch niet zo verkeerd?

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gaat de energiebezuiniging goed?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.