Een lepeltje

Soul Treasures

Een lepeltje

Een emmer vol met energie aan het begin van ieders dag
Maar met M.E. ben ik al blij als ik een lepeltje scheppen mag

Een lepeltje vol energie
Waar ga ik het aan besteden

Een douche, mijn tanden poetsen...
Of even buiten treden...

De keuzes die zijn legio, het lepeltje zo klein
Oh wat zou ik wensen dat het een emmertje mocht zijn

Of zelfs maar een bekertje, of een kopje klein
Maar dat het ietsjes meer als een lepeltje mocht zijn

Toch vul ik ook mijn lepeltje met pareltjes steeds weer
En geniet ik van het kleine van het ongeziene meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul Treasures (Actief sinds: 21-11-2016)

Informatie bij het gedicht

Geschreven naar aanleiding van oproepje voor Gezamenlijk kunstwerk lotgenoten ME/CVS, editie 2024 voor 12 Mei Wil je meedoen of het resultaat zien kijk op facebook.com/12MEPage

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een lepeltje’ van Soul Treasures zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.