Trinny en Susannah

Vrouwke

Trinny en Susannah

waren de stylistes
van de weggeefwinkel voor mij.
Ik scoorde er een groene
bloemetjesjurk
en zij zochten een
ketting erbij.
Voel me blij
in mijn nieuwe outfit
de metamorfose is compleet.
Loop ermee de deur uit
voel me als lekker sappig fruit!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Trinny en Susannah’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.