Wrong Dimentie Good Demensie?

B-Engel Bibi

We overleven nu in mindcontrol met dementie
Oh was het nou een bepaalde freqentie?
Op aarde een Narcist hierboven een Archont
Die waren hier al voordat jij bestond
Kleurloze wereld en denkt heel zwart wit
Daar is nu juist waar al het lijden in zit
Dimentie van je hart, je ziel en je gevoel
Ben je dan echt vergeten wat ik bedoel?
Cojana's Delta houd je geest in een diep slaap
Je eigen hersengolven... of die van een schaap?
Ver- en misleiding, de angst/verdriet voedt het beest
Dat is de enigste macht die de liefde bevreesd
De echt wijsheid en liefde komt niet van je hoofd
Of doe je dat alleen omdat je salaris is beloofd?
Kwade machten die hier spelen voor valse God
Iets wat je niet ziet is niet gelijk een complot
Alles wat leeft is een hart en ziel gegeven
Je bent zo verbonden met de kracht van het leven
Nu deze gescheiden, je hoofd word gedacht; dit is echt
Dit maakt nou juist de mensen zo duivels en slecht
Wie of wat houd je in de deze fake demensie?
En blokt zo de waarheid van je zuivere liefdesfrequentie
Mensen zijn slaven gecontroleerd door schavuiten
Kijk eens goed naar binnen en niet naar buiten
Duisternis in je hoofd heeft zich verborgen
Hart en ziel is de bevrijding van alle aardse zorgen
Zie eens het zuivere hartje van je kind, hond of kat
Misschien je je dan herinnerd wat je ooit bezat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B-Engel Bibi (Actief sinds: 09-03-2024)

Informatie bij het gedicht

Voor alle lieve mensen/dieren, engelen, demoontjes, aliens boom etc alles wat leeft van een lieve ziel. Van hart tot hart. Namaste! Met goed ententie demensie op liefdesfrequentie.Don't 4get. We are one. Zomaar van een B-Engel.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wrong Dimentie Good Demensie?’ van B-Engel Bibi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.