Gevoelsoverdracht

Elise

Gevoelsoverdracht dat is de klacht
men moet negatieve dingen en mensen
vermijden, dat is ons lijden
men moet ook onderscheid maken
tussen klachten en overdrachten

Ook moet men gaan selecteren
tussen mensen die iets van u willen
of mensen die u vereren
dat moet u leren
dan heeft u de macht en de kracht
en het geluk wat u toelacht




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

1-9-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevoelsoverdracht’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.