Leve de eu.

Analfabeter

Leve de eu.,
Deze organisatie verziekt het leven van ieder westers individu.
Behalve tuig uit verre streken
Die worden geholpen met geld,huisvesting,dat is absoluut zeker.
Behalve de belastingbetalende mensen die hard werken,
Die slapen in noodvoorziening,heeft u dat niet kunnen merken ?
Blijf maar lekker wegkijken en doorslapen.
Wonen hier binnen afzienbare tijd alleen nog maar moslims en apen !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leve de eu.’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.