Jezus Licht van ons leven

Petra Groeneveld

Jezus Licht van ons leven
U kwam in onze duisternis
U heeft Uw leven gegeven
onze zonden vergeven

U kreeg de diepste slagen
U werd bespuugt, bespot
Deed alles zonder klagen
Here Jezus Zoon van God

Zo lief had God de wereld
die zo verloren lag en ligt
Mensen niet verloren gaan
eeuwig wonen in Uw Licht







Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jezus Licht van ons leven’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.