Nieuw komer

keije van Ek

Hallo, hier ben ik!
Wie ben jij?
Onwennigheid,
ogen wijken
lichamen draaien
Teleurstelling !

Wat verwacht je,
wat hoopte ik.
Wat bleef bestaan.
Pijn en vernedering
gekwetst tot in je
ziel ?

Ochtend , zon
nog warm in bed
geluiden buiten
taken te voldoen.
Sta op en recht
je rug!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

keije van Ek (Actief sinds: 17-01-2016)

Informatie bij het gedicht

Elke ontmoeting is een nieuwe stap !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuw komer’ van keije van Ek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.