Papier

Marill Meijs

 potverdikke
 geen internet
 paniek in de tent

 alle gegevens
 zitten opgesloten
 in dat ene kastje

 bellen met de server
 die niet bereikbaar is
 nu is het echt mis

 overstappen op digitaal
 is tegenwoordig normaal
 al jaren toon ik verzet
 niet alles kan op internet

 ga mee met de tijd
 krijg ik dan als verwijt
 of is het tijd/geld wat men bespaard
 gelukkig heb ik nog wat bewaard
 op een simpel stukje papier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

leve internet en of papier

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Papier’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.