Land der engelen

Anony

 als mijn tijd zal komen
 en ik moet gaan
 naar het land der engelen daar boven
 dan zal ik niet treurig zijn
 het is daar namelijk mooi en fijn
 bang voor de dood dat ben ik niet
 omdat ik weet dat je daar
 al je ontnomen dierbaren weer ziet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

.......ben nog lang niet van plan te gaan... maar zo kijk ik er wel tegen aan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Land der engelen ’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.