Schoenen op wieltjes

Elke

 storm op zee
 schoenen op wieltjes
 ik vlieg met ze mee
 op een wervelwind

 storm op zee
 mensen vliegen
 met vogels mee
 de droom van ieder kind

 storm op zee
 ik vloog weg
 op schoenen zonder vleugels
 alleen maar niemand
 was met me mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Schoenen op wieltjes’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.