Is dat wat ik wil ?

Fairouz

bedwelmd door liefde,
jouw hongerige ziel heeft mijn
temperament aangewakkerd
tot ongekende hoogte

de gevoelens die jij liefde noemt
Ó
hebben mij echter aan het wankelen
gebracht
het zijn de naam kaartjes die jij er
zo graag aan hangt.
liefste, lief, liefde voor altijd….

jij
ik
wij
samen

is dat wat ik wil ?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 11-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Informatie bij het gedicht

twijfel slaat toe

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Is dat wat ik wil ?’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.