Voorjaar

Ies 't Hart

De winter is voorbij
Het is al bijna Mei
Fluitekruid gaat bloeien
Van alles gaat nu groeien
De velden de weiden
Gaan ons verblijden
De parken de bossen
De vogels de vossen
De eerste warme dagen
Zullen ons behagen
Bloemen bloeien overal
Zij zijn rijk in aantal
Overal in het groen
Is er werk te doen
Een die bazelt toch
Over derde wereldoorlog

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voorjaar’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.