Navo versus Rusland

Ies 't Hart

Moeten we weer bang zijn voor elkaar
Ze zetten weer raketten klaar
We hadden vrede voor een poos
Dit maakt me toch wel echt boos

Een dictator als die Poetin
Krijgt in Rusland zijn zin
Hij stuurt zijn mannen naar het front
Tot zij dood liggen op de grond

Hoe durft u zoveel mensen te laten lijden
In een voorjaar dat ons moet verblijden
Doe toch niet zo raar
Misdadiger leugenaar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Komt er ooit een einde aan een lange reeks oorlogen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Navo versus Rusland’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.