Handicap

Joris Olivier

Handicap

Sensualiteit wil ik steeds nastreven,
lust is mijn lust en mijn leven,
ik kom derhalve altijd tijd tekort,
dat is wat in mijn bestaan schort.

Ik wendde mij tot een therapeut,
dat leidde tot zeer veel leut,
want die misbruikte mijn lust,
dus tijdens de sessies vooral gekust.

Ik moet dus leven met dit ongemak,
leer te springen van de hak op de tak.
Ik ben hierin inmiddels aardig bedreven,
ik blijk er zelfs goed mee te kunnen leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Handicap’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.