Spirituele lente

Elise

Je hebt een eeuwige lente
in je wezen
als de lente in jezelf in
bloei staat
Dan is dat zo geweldig
om te zien

Als de lente dauw zich
op de lotusbladeren vormt
en in de ochtendzon schittert
als echte parels

Als de zon komt
beginnen de dauwdruppels
helaas te verdampen
het is een tijdelijke schoonheid

Dauwdruppels
in de vroege
ochtenden
dauwparels



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

24-8-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spirituele lente’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.