Zielsspiegel

Paul Duyvesteyn

Ik wil jouw pijnen dragen
en in mijn hartenpoëzie bijschrijven
Mijn eigen pijnen geef ik niet weg
Die houd ik verborgen achter mijn zielsspiegel

Elke avond ontsluit ik mijn schatkamer
van nootgeschreven geheugenbeelden
Zij bespelen onze pijnen en tillen mij naar hogere sferen
Telkens als ik een bladzijde omsla,
weergalmen echo's van mijn hartenzeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Paul Duyvesteyn (Actief sinds: 11-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zielsspiegel ’ van Paul Duyvesteyn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.