Partners

Joris Olivier



Mijn partner is niet meer,
‘k houd nu van een herinring,
mijn liefde kent geen mindring,
alles is mij nog even lief als eer.

Duurde enige tijd voor er plek kwam,
‘k voelde alsof mijn partner nog was,
elk moment van elke dag die kwam,
tot ik echt besefte ze niet meer was.

‘k Vond weer en werd gevonden
door ‘n nieuw lief, ‘n nieuwe partner,
‘k had plek voor lief nummer twee,
daarmee waren we beî heel tevree.

‘k Voelde weer ‘t zelfde verlangen
met die alles overheersende passie,
genoot weer van de liefde ‘k kreeg,
samen onze herinringen deelden.

Toen ook mijn tweede partner ging,
wist ik dat als ‘k ‘t gemis accepteer,
dan weer ruimte komt in mijn hart
voor ‘n nieuw lief, ik nu op wacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Partners’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.