De dag

summerblondje

 Vol verlangen
 Kijk ze er na uit,
 Ze telt de dagen af voordat je komt,
 En, ja het gaat van mond van mond
 Maar 't kan me niks schelen
 Mijn liefde voor jou kunnen ze niet stelen
 Vol blijdschap
 Ziet ze hem staan
 In haar dromen die komen en gaan,
 Met jou in het leven staan
 Hand in hand op die dag,
 Waarop ze al zo lang wacht.
 Vreugde stroomt door haar heen
 Ze weet ze is niet alleen
 De dag
 waarop jij er ook zijn wezen mag
 Komt dichter en dichterbij,
 voor mij en jou!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De dag’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.