Mijn aller liefste

TimL

 Lieve schat,

 Jij bent het waar mijn hart al 18 jaar naar zocht.
 Ik had mijn gouden hart ingeruild voor een hart van hout.
 Maar toen vond ik jou, en was het platina dat ik kocht.
 Ik had dit besluit genomen, omdat jij zo oneindig van me houd.
 Toen ik jouw warmte en liefde kreeg wist ik niet wat me overkwam.
 Jij maakt mij altijd weer gelukkiger, zelfs als ik denk dat het niet meer kan.
 Jij bent zo geweldig en super lief, jij maakt mijn leven compleet.
 Ook al ben ik soms in verdrietig, ik weet zeker dat ik dat nooit vergeet.
 Ik was vergeten hoe mooi het leven wel niet kan zijn door alle verdriet en pijn.
 Maar jij hebt mij er echt van overtuigd dat ik er ook mag zijn.
 Jij hebt mij geleerd wat echt genieten is, en daarvoor ben ik je voor eeuwig dankbaar.
 Daarom schrijf ik dit gedichtje, het is een klein maar fijn gebaar.
 Een gebaar om jou te laten weten dat ik je nooit zal verlaten.
 Ik ga nu stoppen met het gedicht, want ik kan hier nog jaren over praten.
 Ik hoop dat je hierdoor een beetje snapt wat ik voor je voel en bedoel.
 Want wat wij delen is een heel bijzonder en mooi gevoel.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

TimL (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik heb dit gedicht geschreven om te proberen uit te leggen wat ik voor mijn ware liefde voel. Maar ik zal het nooit in woorden of wat dan ook kunnen uitleggen wat ik bedoel. Want dat is puur het gevoel

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn aller liefste’ van TimL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.