Komen om te gaan

wil melker

 het is niet warm
 koel of koud
 maar verschroeiend heet
 zoals jij liefde geeft

 in je ogen
 smeult het vuur
 van hartstocht als wij
 brandend elkaar raken

 hoger loeien vlammen
 als wij langzaam
 zonder te ontspannen
 komen om te gaan

 in het uitgeblust en nat zijn
 lijkt de brand weer meester
 maar je ogen vragen vochtig
 om een nieuw refrein

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

18/08/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Komen om te gaan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.