Life

aisenad

My life is a mess, can’t deal with anything.
I’m stressed and I aint feeling blessed.
Only God can judge me en fack de rest.
Elke dag hopen dat we morgen weer vrij lopen, maar rechter zegt “niet hopen dat je voor je 18de weer thuis zal wonen.”
Tranen in mijn ogen, als broertje deze woorden zal horen zal hij er nooit van bekomen.
Mama op bezoek want zit weer gesloten, kan dr niet aankijken ze ziet de schaamte in me ogen.
Ze vergeefd, want ze weet dat als zij beter was geweest het niet meer zover had moeten komen.
Kan niet geloven dat alle woorden die je sprak niet real waren en dat je nooit echt om me gaf.
Je zei me “ze is niks voor me” maar toch is ze je ‘next’ en zeg je dr “je bent beter dan me ex.
Dacht dat je the one was, maar had beter moeten weten.
Je bent de reden dat ik mezelf nooit meer aan iemand zal geven.
Je was me first love, ik zal je nooit vergeten.
Ik gaf je alles wat ik had, maar je had meer nodig dan dat.
Ik was jong, all i wanted was love.
Now I’m all on my own, I can’t let u go.
Je was alles wat ik had, loved you more then myself.
You’re the reason I’m still breathing, je bent me andere helft.
Dacht we waren forever, wil niet meer verder.
Weet je nog de eerste keer toen ik vast zat?
Je hield me hand vast, nu zit me hart vast.
Ik wil alleen jou, je zei “je word me vrouw, ik zie me toekomst alleen nog maar met jou.”
Doe mn jonko aan en laat weer een traan, enige wat we nu nog gemeen hebben is dat we slapen onder dezelfde maan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

aisenad (Actief sinds: 15-09-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Life’ van aisenad zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.