De reden van het vallen en opstaan

Gaytrie Ramadhin

Ware vriendschap is iets mooi
wat je zelden zult ervaren
Iets wat onmogelijk stand kan houden
Omdat wij op persoonlijk gebied
een groei doormaken
die niet altijd de goedkeuring
van anderen draagt
Vriendschap houdt in dat je
in elke fase van het leven
elkaars keuzes accepteert en respecteert
In moeilijke en gelukkige tijden waar een ieder
van jullie doorheen gaan
De reden van het vallen en opstaan
weten en begrijpen van elkaar
Zodat je elkaar de hand kunt reiken
Om weer op eigen benen te staan
Maakt dat een vriendschap
Goud waard is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De reden van het vallen en opstaan’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.