Kleuren voldoet prima?!

Dakoyria

Het voldoet echt prima, dat moet wel
worden gezegd Al dat kleuren door
mij en veel ervoor opzij gezet
Maar ja, die berg die wel almaar groeit...

Dringend moet er toch ook in worden
gesnoeid, mijn geesteskindjes!
Toch vindt het geregeld ook wel aftrek
Ik ben niet alleen voor de kat's viool
bezig, zeg

Dus ga ik toch dapper maar door en
mogelijk gaat aldus maar een deel teloor.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Enthousiast beoefende hobby's kunnen danig uit de hand lopen als je niet oppast.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kleuren voldoet prima?!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.