Afscheidsbrief

Wesh

Beste verslaving,
Ik kan niet zonder je, en ik kan kan niet met je doorgaan
Moet ik me afzonderen, of toch een andere weg inslaan

Met jou had ik zelf vertrouwen , maar nog meer angst
Moet van mezelf gaan houwen, dat maak me nog het bangst.

Door jou deed ik de gekste dingen, kan het zo gek niet verzinnen, kan het meeste niet eens herinneren, goed maken? Waar moet ik beginnen

Strik me veters zet de eerste stap
Van vele meters, op deze trap.
Naar boven toe herstel op èèn met wat ik ook doe
Doel voor ooge ik wil het mezelf beloven, te stoppen met kloten eerlijk, ik heb toch genoeg gesnoven

Ik ben scherper nu ik wil verder nu ,
ook al denk ik aan je bijna continu
Als t regent is er een paraplu
Als t stormt zijn er dijken
Bekijkt het positief, maar een verslaving is niet te begrijpen

Toch is het tijd om je los te laten
Focus me nu op resultaten
Coke maak meer kapot dan je lief is
En ik drink niet meer met me mate

Afgekickt maar herstellen heeft geen eind
Bittere pil geslikt , en de trek verdwijnt

Ga weer naar buiten toe, ben niet meer lui of moe, hoofd om hoog omdat ik geen snuif meer zoekt, kan nu vliegen zoals duiven doen , dit is mij besluit en het leven lag me toe

Dus fuck jou verslaving met je drugs en drank
Ik wil lachen nu en stoppen met dat gejank
Bedankt hogere macht
Ik ben de coke nu zat
Begin nu in te zien dat het eigenlijk wel flink kloten was
Begin nu eindelijk in te zien dat hopen mag

Fuck jullie coke en drank ik moet je niet meer
Ik kijk op jullie neer , en let op hoe ik nuchter presteer
Hoe je ook protesteer of hoe je t probeert beter maak je rechtsomkeert en zie ik je nooit meer

Weg met me obsessie
Niet meer agressie of depressie
Maar alleen nog maar progressie
Met vriendelijke groet wesley

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wesh (Actief sinds: 09-09-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Afscheidsbrief’ van Wesh zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.