Het gevoel van de maand april

Riet

April is de maand van het geel.
Geel is het ontspringen van de lente
Geel zijn de paasdagen
Geel is een positief gevoel
Geel zijn de boterbloemen in de wei
Geel is de zon
Geel is geluk
Geel is vreugde
Geel is energie.
Geel is blijdschap
Geel is harmonie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Riet (Actief sinds: 15-03-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het gevoel van de maand april’ van Riet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.