vakantie

godschalk ludo

vakantie
vakantie dat is genieten van de dag ,van het heden, van vandaag,
niet nadenken over morgen, dat blijft altijd een vraag.
Je ogen omhelzen dan het hemelse bestaan.
geniet van de mooie vakantiemensen die je gewoon voorbij ziet gaan.
Trek dan met open vizier door het leven,
Geniet van de vakantiekracht,
met aarde boordevol hemel, en aardse zonnepracht
leef geniet en proef om het daarna als herinnering aan anderen te geven.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vakantie’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.