Mijn lieve ziel

Gaytrie Ramadhin

Mijn lieve ziel
Blijf dicht bij mij
Ga niet opzoek
Zoek de steun en het begrip
niet ergens anders
Je beste vrienden staan voor je klaar’
De geest en het hart huilen met je mee
En ik zal jouw tranen
met mijn eigen handen opvangen
Blijf bij ons en zoek niet verder

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn lieve ziel’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.