Tegenpolen

Jacco Rademaker

De schaduw
Doet je achtervolgen
Haalt het slechtste in je naar boven
Laat je zwakke punten zien
Haalt slecht herinneringen terug
Haalt je zelfvertrouwen naar beneden
Duwt jouw weg

Het licht
Zet jouw op de voorgrond
Laat je stralen
Door het mooie van jouw te laten zien
Bouwt je op hoe je bent
Geeft je leven kleur
Geeft je een weg om op te gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 15-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jacco Rademaker (Actief sinds: 14-03-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tegenpolen’ van Jacco Rademaker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.