nood

Geert Messelis

het lot spreekt sterke drank
ik neem een borrel op de witte rand
scheidingslijn
tussen gedrag
en woede
de kwel is onleesbaar
de tekenen voorbij
mijn tijd heelt niets
hij rijt me open
ik zie verdronken bloemen
onder brakke grond
de grond der dagen
verdwijnt onder mijn voeten
de sterren staan geschreven
in de nacht
waart door me heen
gaat nooit voorbij
maar wacht
en kat
op alle woorden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘nood’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.