Moet een bril

Coldwater

moet een bril
hebben de opticien
morgenmiddag zocht ze
me op met vereende krachten zet ze de boel op zijn kop
het onze vader aan
het einde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 11-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coldwater (Actief sinds: 03-08-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moet een bril’ van Coldwater zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.