Liefdesbrief

Nabila Bendriss

Liefdesbrief aan
het leven.

Lief leven,
Ik hou van jou, onbeschrijflijk hoe blij ik ben dat ik jou niet kwijtraakte.
Toen je op het punt stond
te vertrekken, verlamde mijn lichaam op alle plekken.
kwam er spijt
en besef van al wat ik nog
met je wilde delen.
De geweldige dingen, reizen en
mensen die ik verdrietig maakte.
Dankjewel lief leven
Dat je mij deze kans hebt gegeven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nabila Bendriss (Actief sinds: 03-05-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefdesbrief ’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.