Lenteregen

Joris Olivier



Het regent, het regent nog steeds,
ik loop in de regen,
ik word door en door nat,
’t kan me niet deren.

De bloemen stralen hun kleuren,
genieten van ’t nat,
als ’t zonnetje weer schijnt,
gaan ze weer verruklijk geuren.

En ik, ik geniet van de regen
en van de zon,
vooral van de bloemen,
op m’n balkon.

’t Meest geniet ik van jou,
als ’k je zie,
’k je ruik, vooral als ’k je voel,
o, wat houd ik van jou!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 27-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lenteregen’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.