gedichtjes lentebloemen

godschalk ludo

Gedichtjes zijn lente
Gedichtjes zijn als bloemen in de lente,
ze geven honing en heel wat energie.
Daarom dat ik elk bloempje op de aarde,
een schoon gedichtje zie.
De lente plant zelfs mijn hoofd vol bloemen,
door hen te zien wordt ik zo blij .
ik voel ze denken voel ze roepen,
schrijf nog wat lentebloemen alleen voor mij, lentebloemen.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gedichtjes lentebloemen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.