stroom

mini

Zeg me waarom je me niet mag
Zeg me wat je van me vindt
Want er zit niets dan een vraagteken verscholen achter mijn lach

Geef me riemen om mee te roeien
Geef me watertjes om door te zwemmen

Voordat mijn gedachten de verkeerde kant uit beginnen groeien
Geef me iets waar ik me bij sterke stroom aan vast kan klemmen

Geef mijn fantasie niet te veel tijd
anders verdrink ik in mijn eigen waarheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

mini (Actief sinds: 18-10-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘stroom’ van mini zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.