Gedichten over de zee

Bekijk de gedichten over de zee zelf, over zeeën en oceanen, het varen op de zee en de schoonheid van de zee, van Dichters.nl. Wie houdt er niet van (zwemmen in of varen op) de zee? De zee is een onderwerp waar dichters al eeuwen gedichten over maken. Er valt meer te schrijven over de zee dan je misschien zult denken.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over de zee, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!