Einde

Teun Al Abdallah

Ik wil sterven
Het leven heeft geen zin
Want de autodrop
Die is op
Ik kies een torenhoog gebouw
En spring
De lucht is blauw
De grond is rood
Daar lig ik
Hartstikke dood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Teun Al Abdallah (Actief sinds: 21-02-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Einde’ van Teun Al Abdallah zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.