Sterker door scheit

Analfabeter

Zo,ik kwam net in deze rubriek een (j)ode aan am STER dam tegen.
Mijn welgemeende excuses, maar met die onzin zou ik mn reet niet eens afvegen.
Nou hebben wij een keer kapsones.
Gewoon omdat we het verdienen,niet omdat het voor ons gewoon is.
Op tv is rotterdam alleen nog maar te zien,
Dus logisch,komt 020 na 010.
Dus moeten fouten uit het verleden worden hersteld.
Iemand heeft ooit aan nederland de groooootste 1 aprilgrap ooit verteld.
Over de hoofdstad van dit land van maas en waal,
Zeg nou zelf,020 die titel benoemen is volstrekt verre van normaal.
Dus hoog tijd om de boel snel om te ruilen.
Sorry,voor jullie zwaar kmote, maaf niet meteen gaan huilen.
Voetballen lukt zelfs niet meer.
1 schrale troost,eindelijk het verleden rechtgezet,alles eindelijk ok,over 100 jaar geen gelul van : "al meer dan een eeuw gaat zelfs de titel hoofdstad daar verkeerd".

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Analfabeter (Actief sinds: 09-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sterker door scheit’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.