Meisjes met rode haren...

Dakoyria

Wat mij zo vaak opvalt, je ziet vrijwel geen
rode of rossige haren meer...
Een beeld dat je altijd zo graag toeviel
Je houdt ervan, vindt het mooi!
Gepest werd er vrijwel altijd met zo'n hoofd
tooi!

Is dát dan de reden dat je het zo weinig nog
ziet? Een haarverf doet immers wonderen
zoals je heel snel al ziet...
Voor ultralichte wimpers gebruik je toch
gewoon donkere mascara?

Een overmaat aan sproetjes? Een van de
zeven schoonheden toch en wie doet jou dit
na? Wenkbrauwen teken je iets donkerder
gewoon wat bij Hoofden draaien zich om:
Wat ging daar voor fraais voorbij?!

Dakoyria,
2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meisjes met rode haren...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.