Mijn groter zus

Nabila Bendriss

Mijn grote zus.

Mijn gelukkige momenten die
ik koester.
Ik deel ze met jo u, samen maken we er mooie herinneringen van.
Verdrietige momenten zijn er ook zo nu en dan.
Maar ik weet dat ik ze met jou
dragen kan.
Je bent mijn steun en toeverlaat, mijn maatje mijn grote zus die mij nooit in de steek laat.
Jij verdient de Nobelprijs voor liefde, hoop en vertrouwen.
Ik zal altijd van je blijven houden.

Je kleine zusje.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nabila Bendriss (Actief sinds: 03-05-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn groter zus’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.