Drijfzand

Astrid van Veen

Drijfzand
Nee, modder van de beste soort
Ik sta met beide voeten in de modder
Met uitzicht op drijfzand
Niemand vertelt me
Hoe ik daar niet geraak
Ik heb nog even om hier te blijven
En met stevige passen
Te genieten van vaste grond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Astrid van Veen (Actief sinds: 19-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Drijfzand’ van Astrid van Veen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.