Old Ambt

Coldwater

Old Ambt

Goede daden bij daglicht
dit wordt het jaar van de tijger
en mooi uitzicht, wat een inzicht
een architect die denkt als een krijger

Is dit nou fantasie
of…..speels gevrij na eeuwig
samenzijn
de vraag is de illusie
daarachter ligt de pijn

Een steiger aan een bootje
geef jezelf nog een cadeautje
’t is de concentratie van de horizon
waar ik op zit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coldwater (Actief sinds: 03-08-2023)

Informatie bij het gedicht

Bovenstaand gedicht is een gedicht uit een bundel van 36 pagina's van Bernard Hoogeveen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Old Ambt’ van Coldwater zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.