NIEUW LEVEN

Renate Boers

EEN DANKBARE TAAK

Kindje
Lieflijk kindje

Kindje
Lieflijk kindje

Oogjes
Stralende oogjes

Oogjes
Stralende oogjes

Snoetje
Lachend snoetje

Snoetje
Lachend snoetje

Toetje
Glimmend toetje

Toetje
Glimmend toetje

Handjes
Grijpende handjes

Handjes
Grijpende handjes

Kindje

Kindje

Wonderlijk

Wonderlijk

Sprankelend

Sprankelend

Onbevangen

Onbevangen

Onschuldig

Onschuldig

Cherubijntje

Cherubijntje



Renate Boers

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘NIEUW LEVEN’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.