HET PARADIJS

Renate Boers

HET PARADIJS

Het LICHT
zojuist
geboren
de eerste
ochtend gloren
glanzen
een GELUKKIGE
ADEM
dwarrelt
over de AARDE.

HET PARADIJS

GOD
voer ons
MENSEN
toch weer
blijvend
naar deze
eerste
oorsprong toe.


RENATE BOERS

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘HET PARADIJS’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.