iedereen heeft iemand nodig

godschalk ludo

iedereen heeft iemand nodig.
Een partner, soulmate of een vriend.
Dat is echt niet overbodig.
Dat is wat iedereen verdient.
Al is het maar om iets te vragen
of voor dat luisterende oor.
Samen vreugde en zorgen dragen,
daar zijn die immers voor.
Ja ieder verdiend het hulp te vragen,
dat is een stukje van je wezen.
Samen geluk en liefde kunnen dragen,
of je gedacht ervan te geven.
Dat is wat ik voel en vind,
dat is het voornaamste wat mensen
echt verbindt.

LG

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 14-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘iedereen heeft iemand nodig’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.